Your Intelligent
Hotel Booking Engine

Roomz Booking Engine az Accent Hotel Management szállodáiban


A Roomz Accent által használt verziójában személyesen is sok munkaórám van, ezért elmondhatjuk, hogy tényleg a szállodák igényei alapján készült.

„Egy ilyet saját erőből fejleszteni egy szállodának, vagy akár egy közvetítő oldalnak belátható időn belül nem térül meg.”


Bonyolult, de ennek megfelelően ez egy nagyon rugalmas rendszer, ami sokféle felárat és kedvezményt képes kezelni egyszerre. Ez fontos a magyar piacon. Látványos, könnyen kezelhető, vonzó a felhasználók számára.

Egy ilyet saját erőből fejleszteni egy szállodának, vagy akár egy közvetítő oldalnak belátható időn belül nem térül meg. Egyébként a külföldi gyakorlat is ez: foglalási motorokat fejlesztő cégek versenyeznek a szállodákért illetve a közvetítő oldalakért.

roomz-kep-accent.jpg
Azokban a szállodákban, ahol számítunk a nemzetközi piac érdeklődésére is, ott elengedhetetlen egy profi foglalási motor, ez a vendégkör elvárja ezt a szolgáltatást.

Terelnünk kell a vendégeket a korszerű megoldások felé. A Roomz biztonságos és gyors, rengeteg időt takarít meg.

A magyar vendégkör egyelőre beérné a hagyományos kérdőíves megoldással is, de szeretnénk kicsit terelni a vendégeinket, igényt ébreszteni egy biztonságos, korszerű szállásfoglalási mód iránt, ami a hagyományosnál három-ezerszer gyorsabb. (Fél perc kontra 24 óra.) A foglalási motor a dolgozóinknak is időt és energiát takarít meg. Ráadásul egy olyan mechanikus, ismétlődő munkától szabadítja meg őket, ami nagyon jól automatizálható.


Szállodáink weboldalát a Confhotel Dev fejlesztette és tartja karban, így célszerű döntés volt, hogy a weboldal és a foglalási motor egy kézben legyen. Mindemellett azt gondoljuk, hogy a Roomz a legalkalmasabb a hazai piacon jellemző csomagértékesítésre.

A rezerváció területén tapasztaltuk a legnagyobb munkaidő-megtakarítást: automatizálja az ajánlat és visszaigazolás küldését, és szállodáinkban nagyon jelentős a saját weboldalunkon keresztül foglalók aránya.

Egyértelmű segítség a rezervációnak: sem a vendég, sem a kollégák nem tudják félreértelmezni az árat.


A Roomz ezen kívül megkönnyíti az értékesítés és a többi részleg árakkal kapcsolatos kommunikációját. Ha valaki bizonytalan egy ár, felár, kedvezmény helyes alkalmazásával kapcsolatban, csak megnézi a foglalási motoron. Nem lehet többféleképpen értelmezni, így egységes információ megy a vendégek felé minden csatornán.

A felszabaduló munkaórákat a vendégeinkkel való személyes kapcsolat építésére, a szálloda emberigényes szolgáltatásainak javítására, bővítésre fordítjuk. Például a Greenfield Hotel Golf & Spa****-ban a rezerváció munkaidejének terhére dedikált Vendégkapcsolati Manager pozíciót alakítottunk ki.

roomz-accenthotels.jpg

A Roomz motort több szállodánk is használja saját weboldalán, ezeket összekötjük egy közös weboldal platformmal is, ami központi foglalási modulként funkcionál. Ide minden Roomz ajánlat be lett csatornázva és a weboldal a szállodák ajánlatait egy felületen közvetíti a vendégek felé.

 

A Roomznak köszönhetően több idő jut a vendéggel való személyes kapcsolatápolásra.

 

Kérjen ajánlatot!

Ha Ön is szeretné növelni szálláshelye közvetlen értékesítésének eredményeit, vegye fel a kapcsolatot velünk az alábbi elérhetőségeken vagy töltse ki űrlapunkat!

Elérhetőségeink: info@roomz.hu, Tel: 06-1-365-1788 


Szálláshely neve: *
Település *
Kapcsolattartó neve: *
Telefon: *
E-mail: *
Megjegyzés:
Gépelje be a képen látható betűket és számokat.
 Captcha Code