Your Intelligent
Hotel Booking Engine

Roomz Booking Engine a siófoki Vértes Konferencia és Wellness Hotel****-ben

„ Fontos, hogy lépést tartsunk a korral. A Roomz használatával hamarabb lesz az érdeklődőkből ajánlatkérő és ténylegesen foglaló vendég.”


A Vértes Konferencia és Wellness Hotel az elsők között volt, akik a Roomz foglalási motort választották. Fontosnak tartottuk, hogy lépést tartsunk a korral, segítsük a vendégeket egy egyszerű foglalási felülettel, ugyanakkor, hogy időt takarítsunk meg a kollégák számára. A Roomz használatával hamarabb lesz az érdeklődőkből ajánlatkérő és ténylegesen foglaló vendég.roomz-vertes-in.jpg

„Vidéki wellness szállodaként egyértelműen olyan foglalási felülettel kell rendelkeznünk, amely a vendég számára is érthető módon képes kezelni a legkülönfélébb felárakat és kedvezményeket.”

 

Vidéki wellness szállodaként sokféle és összetett csomagajánlattal dolgozunk, így egy könnyen kezelhető, átlátható felületre volt szükségünk, ahol a felárakat, szállodai szolgáltatásokat, különféle kedvezményeket pontos, és egyszerű kalkuláció segítségével tudjuk leképezni a vendégek számára.

A foglalófelület, a vendég e-mailek arculata igazodik a weboldalunkhoz, ez kommunikációs szempontból fontos a számunkra.

 

 

„Speciális fejlesztésként a Roomz alapprogramja mellett egy önálló foglalási felületet kaptunk az MVM dolgozók számára.”

Szállodánk üzemeltetője az MVM, így kiemelt fontosságú volt, hogy a foglalási motoron belül a saját dolgozók számára egy önálló foglalási felületet is létre tudjunk hozni, ne kelljen erre egy másfajta megoldást igénybevenni. A Roomz ebben is a segítségünkre van, hiszen a rendszeren keresztül biztosított a külön MVM ajánlatkérés és visszaigazolás lehetősége, amelyet  - a  testreszabás során - speciális fejlesztésként kaptunk az alapprogram mellé.  

A Roomz használata óta bővíthettük az értékesítés feladatkörét, több időnk jut a statisztikák, kimutatások készítésére és értékelésére, a weboldal tartalmának napi szinten tartására. Mindez annak köszönhető, hogy a Roomz-zal jelentősen megkönnyítettük az értékesítés munkáját, az automata folyamatok és sablonok segítségével csökkenthettük a lekérések feldolgozására szánt időt. 

 

„Több időnk jut a statisztikák készítésére, a weboldal napi szintű frissítésére, megkönnyítettük az értékesítés munkáját.”

 

Kérjen ajánlatot!

Ha Ön is szeretné növelni szálláshelye közvetlen értékesítésének eredményeit, vegye fel a kapcsolatot velünk az alábbi elérhetőségeken vagy töltse ki űrlapunkat!

Elérhetőségeink: info@roomz.hu, Tel: 06-1-365-1788 


Szálláshely neve: *
Település: *
Kapcsolattartó neve: *
Telefon: *
E-mail: *
Megjegyzés:
Gépelje be a képen látható betűket és számokat.
 Captcha Code