Your Intelligent
Hotel Booking Engine

A Roomz meglévő szállodai weboldalba illeszthető szállásfoglalási szoftver, mely hatékony megoldást nyújt a saját honlapon keresztül érkező érdeklődések kezelésére, valós foglalássá történő alakítására.

 

Az internetes megjelenés ma már elengedhetetlen minden piaci szereplő számára. A piaci igények változását nyomonkövető és arra reagáló rendszerek alkalmazása gyors információgyűjtésre, gyors cselekvésre, gyors döntéshozatalra adnak lehetőséget.

Ma már nem elég a mutatós és informatív weblap. A vendég információt gyűjt a szobákról, az árakról, az speciális akciókról, válogat a lehetőségek között, összehasonlítja az alternatívákat, majd döntést hoz, melynek eredményét azonnal látni kívánja - és mindezt néhány egyszerű kattintással szeretné elérni.

 

A Roomz egy könnyen adaptálható, kifejezetten a hazai piac igényeire fejlesztett szállásfoglalási szoftver. Az AJAX technológia alkalmazásának köszönhetően, gyors oldalbetöltéssel szobái, sőt egyedülálló módon csomagajánlatai is azonnal foglalhatóvá válnak, megspórolva így az ajánlatírásokkal és visszahívásokkal eltöltött rengeteg időt, energiát és pénzt.

roomz-s1.png

A Roomz nemcsak eléri, hanem megtartja és egyszerűen nem engedi tovább a vendéget. Azonnali foglalást eredményez, növelve ezzel szálláshelyének kihasználtságát, árbevételét.

 

A Roomz megoldást nyújt problémáira, mert olyan egyedi programelemeket tartalmaz, mellyel vendégei:

  • azonnali foglalási lehetőséghez jutnak az Ön által beállított kapacitások függvényében
  • saját igényeiket figyelembe véve kalkulálhatják ki utazásuk pontos költségeit
  • egyedi paraméterek alapján hasonlíthatják össze a megtekintett ajánlatokat
  • egyidejűleg egyszerre több szobát foglalhatnak
  • mostantól komplett csomagajánlatokat is közvetlenül foglalhatnak

 

Töltse fel napi szobaárait, ünnepi csomagajánlatait, speciális wellness, nászutas vagy idényjellegű csomagjait akár egész évre előre! Az ajánlatokon bármikor módosíthat a ROOMZ admisztrációs felületén, így vendégei mindig a legfrissebb adatokat láthatják, foglalhatják.

bemutato.png

admin.png