Your Intelligent
Hotel Booking Engine

Roomz Booking Engine a Hotel Villa Mediciben

„A Roomz használata megkönnyíti a napi árazást és a szobaállomány kezelését, ráadásul vendégeink mostantól már mobilon is foglalhatnak hozzánk szobát…”


A Roomz beiktatásával szállodánk egy rugalmas, könnyen kezelhető foglalási felületet kapott. Egyaránt egyszerű és áttekinthető a vendégfelület, és a szállodai adminisztrációs oldal is. A Roomz használata megkönnyíti a napi árazást, a csomagajánlatok és a szobaállomány kezelését, ráadásul nemcsak interneten, hanem mobilon is foglalhatóvá teszi a szállodai szolgáltatásokat, ami az üzleti utazók körében ma már alapvető igény.medici-middle.jpg

„Üzleti szállodaként fontosnak tartjuk a korszerű, modern technológiák használatát. A Roomz-zal azonban a szabadidős vendégek foglalásairól sem kell lemondanunk.”

 

A veszprémi Villa Medicit a piaci verseny kényszerítette váltásra. Üzleti szállodaként elemi érdekünk, hogy az elfoglalt üzleti utazóknak ne kelljen bajlódniuk a foglalással (e-mail írás, telefonálgatás), hanem több nyelven, azonnal szállást tudjanak foglalni bármilyen eszközön, legyen az PC, mobil, vagy tablet.

Az üzleti utazók maximális kiszolgálása mellett fontos volt a hazai szabadidős vendégek elérése is, amit a Roomz maximálisan támogat. Könnyen feltölthetők a csomagok, és extra szolgáltatások, az árazás rugalmasan, több devizanemben is lehetséges. A Roomz segítségével tehát remekül ki tudjuk szolgálni mindkét célcsoport igényeit.

 

 

„A Roomz a recepció munkáját segíti a legjobban, lényegesen kevesebb időbe telik a visszaigazolások intézése. Az így felszabaduló időt a személyes kapcsolatápolásra fordíthatjuk.”

Az előbb említett előnyők mellett kiemelném, hogy a Roomz nagyon sok időt takarít meg számunkra, mely főképp a recepción érzékelhető. Az automata e-maileknek köszönhetően lényegesen kevesebb időt vesz el a beérkező ajánlatkérések és foglalások feldolgozása, a visszaigazolások gyártása, az admin felületen keresztül pedig pillanatok alatt áttekinthető a foglalások aktuális állása. Több idő jut ezáltal a rendezvényes ajánlatok készítésére, a vendégekkel való személyes kapcsolatápolásra, és az egyéb megjelenéseink gondozására.

Szállodánkban számos extra szolgáltatás, és program áll a vendégek rendelkezésére, melyek nemcsak szállóvendégeink számára foglalhatók, hanem szállás nélkül is értékesítjük őket. Ilyenek pl. a masszázskezelések, borestek, illetve egyéb tematikus programok. A Roomz foglalási felületén keresztül ez is kényelmesen, néhány kattintással elérhető a vendégek számára.

 

„A Roomz segítségével az extra szolgáltatásaink, szálláshoz nem kötött programjaink is értékesíthetővé váltak az intereneten”

 

Kérjen ajánlatot!

Ha Ön is szeretné növelni szálláshelye közvetlen értékesítésének eredményeit, vegye fel a kapcsolatot velünk az alábbi elérhetőségeken vagy töltse ki űrlapunkat!

Elérhetőségeink: info@roomz.hu, Tel: 06-1-365-1788 


Szálláshely neve: *
Település: *
Kapcsolattartó neve: *
Telefon: *
E-mail: *
Megjegyzés:
Gépelje be a képen látható betűket és számokat.
 Captcha Code